Bosanski Bosanski English English Français Français Deutsch Deutsch Italiano Italiano Русский Русский Español Español

Novo na tržištu BiH: Kako vlasnik agencije (rent a car kuće, Taxi prevoza i sl) najbrže može doći do klijenta koji će iznajmiti njegovo vozilo?


Kako vlasnik agencije (rent a car kuće, Taxi prevoza i sl) najbrže može doći do klijenta koji će iznajmiti njegovo vozilo, što u krajnjem znači sigurnu ekonomsku održivost rental businessa i povećanje profita?

  • Rentaj.ba omogućava svim bh. pravnim subjektima koji se bave rental businessom, da svoje auto flote reklamiraju besplatno, putem web stranice i platforme na www.rentaj.ba. To znači da svaki rent a car može brže i lakše doći do potencijalnih kupaca, bez ulaganja u marketing, bez zapošljavanja dodatnog osoblja koje bi se bavilo promocijom rent a car usluge.
  • Rentaj.ba omogućava krajnjem korisniku (za/kupcu rent a car usluge) da u ciljanom mjestu dolaska u BiH nađe blagovremen, kvalitetan i pouzdan rent a car (ili transfer) prevoz., koji naravno može blagovremeno da rezerviše.

Related image

Dakle, Rentaj.ba omogućava najbolji rezultat za sve „zeinteresovane strane“:

  • za državnu ekonomiju (razvoj turizma putem unapređenja kvaliteta prevoza, povećanje obima naplate poreza obzirom na povećan broj korisnika usluga koji slijede povećanje kvaliteta);
  • za privrednike (vlasnike rent a car kuća, Taxi prijevoza…), koji nastoje doći do klijenta i imati auto flotu koja je iznajmljena i zarađuje novac;
  • te za krajnje korisnike rent a car usluge – u prvom redu bh. dijasporu i strane turiste koji su najredovniji i najzahtjevniji klijenti, jer zahtijevaju kvalitet usluge spram zapadnih standarda.

 

Rentaj.ba poziva sve zainteresovane vlasnike agencija (općenito, predstavnike registrovanih pravnih subjekata koji se bave iznajmljivanjem putničkih motornih vozila), da postanu partneri Rentaj.ba.

Ugovorom o partnerstvu sa Rentaj ba, vaša auto flota će biti besplatno prezentirana, reklamirana i dostupna za iznajmljivanje klijentima iz cijelog svijeta – putem web stranice i aplikacije, odnosno platforme na www.rentaj.ba.

Related image

 

Rentaj.ba – idejna zamisao grupe mladih kreativaca na polju IT-ja. Kako jednostavno unaprijediti rental business i kvalitet rental usluge

Rentaj.ba je idejna zamisao grupe mladih kreativaca na polju IT-ja, koji su svoju ranu mladost i dane školovanja posvetili učenju znanja kojim danas žele pomoći razvoj ekonomije u svojoj domovini Bosni i Hercegovini.

Grupa mladih (programera, web dizajnera, developera i drugih stručnjaka na polju IT-ja i industrijskog dizajna), školovanih u SAD i zemljama EU (prije svega u Njemačkoj koja je evropski epicentar IT-ja i novih tehnologija)… odlučila je da svoju ideju kreiranja web platforme Rentaj.ba realizira na tlu BiH.

Rentaj.ba ima ambiciju u Bosni i Herecegovini svojom unikatnom web platformom postaviti novi standard po pitanju:

– sigurnosti korištenja iznajmljenog prevoza, odnosno kako korisniku usluge iznajmljivanja prijevoznog sredstva garantovati blagovremenost, kvalitet, zakonitost poslovanja….

– kako vlasnik agencije (rent a car kuće, Taxi prevoza i sl) najbrže može doći do klijenta koji će iznajmiti njegovo vozilo, što u krajnjem znači sigurnu ekonomsku održivost rental businessa i povećanje profita.

Sumirano, korištenjem aplikacije Rentaj.ba direktno pomažete:

  • ekonomiju države Bosne i Hercegovine (više rentanja, više naplate od poreza);
  • kvalitet usluge na polju rental businessa u BiH (više klijenata, veći profit, veći bužet za ulaganje u kvalitet posjedovane auto flote);
  • te pomažete krajnjim korisnicima rental prevoza blagovremenu i kvalitetnu uslugu (online narudžba/rezervacija sa uvidom u kompletnu ponudu u realnom vremenu, te garancija da Rentaj.ba radi isključivo sa rental agencijama i kompanijama koja posluju u skladu sa važećim zakonom).